...

Onroerend Goed Koop Comporta, Portugal

 

Koop een Huis na Comporta

 

O que é que faz de vastgoedmarkt er uit na Comporta?

 

Janeiro 2021 - Gezien de reisbeperkingen als gevolg van Covid-19 em het laatste kwartaal van 2020, bleven de prijzen en verkopen van onroerend goed in Comporta en Melides stijgen. We hebben de Portugezen zien terugkeren op de markt als zowel investeerders als kopers, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van het aantal klanten.

Het aantal aanvragen is nog steeds groot en we verwachten dat 2021 opnieuw een geweldig jaar wordt para verkoop van onroerend goed in Comporta.

 

Maio de 2020 - Onroerend goed in Comporta is momenteel een sterke grondstof met duurzame waarden over de afgelopen vijf jaar, gemiddeld ongeveer twaalf procent per jaar. Dat wil niet zeggen dat de vastgoedwaarden niet hoger zijn gestegen, omdat de feiten ter plaatse aantonen dat sommige panden na Comporta door de vraag zijn verdubbeld in prijs en in sommige gevallen zelfs nog hoger zijn.

Gebieden die een waardestijging van 100% hebben gekend (Bepaalde eigendommen en landgoederen) zijn Brejos da Carregueira de Baixo, Muda en sommige eigendommen em Melides, wat een meer bergachtig gebied is twintig minuten ten zuiden van belangrijk hub, Comporta de belangrijk.

 

Is de onroerendgoedmarkt na Comporta veilig?

Comporta een gevestigde vastgoedmarkt com registro de todos os eigendommen eigenaren binnen de kadastergegevensbank em voorafgaand um sluiten de uw vastgoedtransactie na Comporta, é de notaris wettelijk verplicht om ervoor te zorgen dat de documentatie in orde is.

 

O que você quer saber sobre o Comporta-eigenschappen?

Voorafgaand aan de financiële ineenstorting in 2008 die tot 2012 in Portugal heeft geduurd, was Comporta voorspeld als een van de populairste bezitsplekken em Zuid-Europa en werd verwacht dat het een bullmarkt zou worden die ongeveer twintig jaar zou duren.

Het gevolg van de financiële crash betekende dat veel portuguese kopers hun toegang tot krediet verloren, wat de markt stagneerde en pas zes jaar mais tarde werd teruggedraaid.

Aan het einde van 2013 en comece 2014 kwamen meerdere Fransen, velen met de hulp van hun Zwitserse bankiers, naar Comporta en misschien gedeeltelijk vanwege de financiële prikkels en ingezetenschapsprogramma's die serieus begonnen met het kopen van Comport em Koroend.

Afgezien van de financiële prikkels hebben de meeste buitenlanders die voornamelijk uit Europa en de Verenigde Staten komen, onroerend goed gekocht na Comporta, gedreven porta de vraag naar een veilige bestemming binnen de veilige grenzen van West-denet ) en de nabijheid Comporta biedt aan de hoofdstad, Lissabon en de internationale luchthaven, (slechts een uur en vijftien minuten), die reizen van vele Europese hoofdsteden een snelle en veilige reis maakt.

Om toe te voegen aan het bovenstaande, en waarschijnlijk de grootste bestuurder van de markt, is de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van Comporta, de vijftig miles prachtige stranden die zich uitstrekken van Troia tot Melides, de zon (driehonderd dagen per jaar), holderblauwe luchten ( Zelfs in de winter), ele tem um gedrag de gás e de houding van de lokale português bevolking, dichtheid de idade high-end ontwikkeling e de betaalbare en relaxte levensstijl.

 

Is het gemakkelijk om onroerend goed te kopen na Comporta?

Het proces van het kopen van onroerend goed in Comporta is echt ongecompliceerd. Zodra u de woning die u wilt kopen heeft geïdentificeerd, doet u een aanbieding aan de verkoper via uw makelaar en na een kleine onderhandeling kan uw aanbod misschien worden geaccepteerd. Este estádio é het belangrijk dat u gebruik maakt van de diensten van een bekwame advocaat die u tijdens het hele proces tot aan de voltooiing van de verkoop bijstaat.

 

Qual é a melhor maneira de abrir o caminho de volta para a Comporta?

Er zijn geen beperkingen voor het kopen van een huis na Comporta, behalve misschien een begroting, aangezien de vastgoedprijzen na Comporta vrij hoog zijn en blijven stijgen.

 

Kunnen buitenlanders onroerend goed kopen na Comporta?

Er zijn geen beperkingen voor buitenlanders die onroerend goed kopen na Comporta, sterker nog, als het niet voor de buitenlandse investeerder was, zou de vastgoedmarkt na Comporta niet zo snel en sterk zijn gegroeid als het geval is.

 

Wat zijn de prijzen van onroerend foi para a Comporta?

Onroerend goed te koop na Comporta variëren tussen € 150.000 voor een klein perceel in een van de dorpen terwijl een prachtig landgoed met all toeters en bellen kost na região de € 2,5 miljoen en meer. Dat wil niet zeggen dat je er niet tussenin kunt vinden, dat kan, het is gewoon een kwestie van wat voor soort bezit je nodig hebt en het gebied waar je van plan bent te kopen.

De onroerendgoedmarkt na Comporta, hoewel vrij klein groeit met kleinere ontwikkelingen die vaker on-line komen als gevolg van een wet met betrekking to het plattelandstoerisme waardoor een landeigenaar in Comporta met toestemming van een land een wet met betrekking to het plattelandstoerisme waardoor een landeigenaar em Comporta met toestemming van een land de Boarding eengo bendengo bendengo land eengo bendengo bendengo de turismo. De regels zijn vrij streng maar de moeite waard als je een kleine vastgoedmagnaat wilt worden.

Er zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen para middenklasse-koper, terwijl het mendeel van de aankopen bij de top vijf procent van de loontrekkenden en bedrijfseigenaren ligt.

 

Como vc vc een huis te koop na Comporta?

Dat é de miljoen dollar vraag, want helaas biedt Portugal geen Multiple Listing Service, aangezien de vastgoedmarkt van Comporta relatief klein é en uw agent Living Portugal Property de meeste grondslagen moet kunnen dekken. Bel ons of stuur een e-mail met uw vereisten.

 

Hoe kies ik de juiste ganhando?

Nou, dat is waarschijnlijk de verkeerde vraag, het zou meer in de trant van “Zal ik in staat zijn om de juiste ganhando na Comporta te vinden?” Te krijgen. Als de meerderheid van de kopers die op zoek zijn om te kopen en de financiering hebben om dat te doen, verlaat dan de mãos vazias.

Também u op zoek bent naar iets buitengewoons, moet een beetje geduld en wachttijd van ongeveer zes maanden volstaan, hoewel ik cliënten heb gehad die meer dan een jaar geduldig hebben gewacht.

Gelukkig, voor de meeste gelukkige kopers die eindigen met een huis na Comporta om hun eigen te bellen, wordt veel van hun onderzoek uitgevoerd voorafgaand aan hun aankomst en in de meeste gevallen is het slechts een kwestie van degene die het me passado.

 

Welke soorten woningen zijn te koop na Comporta?

Tot een paar jaar geleden was het moeilijk om een ​​appartement te koop te vinden na Comporta, aangezien de meeste panden dorpshuizen, landgoederen, gronden en gebouwen waren die gerenoveerd moesten worden. Tegenwoordig zijn er een aantal opties om uit te kiezen en in het slechtste geval kun je altijd em Troia kopen waar er zowel gebruikte als nieuwe appartementen beschikbaar zijn.

De dorpshuizen zijn over het algemeen zonder voorwaarden voor een moderne levensstijl, hoewel met een goede architect en flair, deze opties kunnen worden omgezet in iets heel leuks en altijd gunstig zijn gelegen voor de plaatselijke winkurts typographie

Het vinden van een luxe onroerend goed te koop na Comporta is ook behoorlijk moeilijk geweest, omdat de meeste van deze soorten huizen zijn gebouwd voor hun nieuwe eigenaren om te gebruiken, hoewel er altijd een de twee te gebouwd.

Bouwkavels op goede locaties hebben altijd de voorkeur gehad, conheceu veel kopers van onroerend goed in Comporta die hun nieuwe huis helemaal opnieuw wilden ontwerpen en bouwen. De voordelen hiervan zijn natuurlijk dat u wordt beloond met een huis dat bij uw levensstijl e todas as facilidades passadas en voorwaarden voor comfortabel leven.

De grotere landgoederen na Comporta (vijf hectare de meer) zijn altijd al populair geweest omdat ze gemak bieden (je kunt overal binnen 20 minutos na Comporta komen), privacidade en de ruimte om de Comporta-levensstijl ten volle te waarderen. Vergeet niet dat Comporta niet jouw typische vakantiebestemming is, maar een omgeving waar de natuur em overvloed aanwezig is en de menselijke voetafdruk nog steeds vrij klein is.

 

Voorwaarde van het Eigendom

Zoals eerder vermeld, als je een bestaande woning koopt, niet een die in de afgelopen vijf jaar is gebouwd, moet je wat werk doen. Het kan een goed idee zijn om een ​​expert te benoemen, (niet gebruikelijk na Comporta), hoewel dat afhangt van hoeveel renovatiewerkzaamheden u gaat doen, en uw geld kan beter worden besteed aan een architect en het inhuren de juiste bouwer.

 

Hoe verloopt de procedure voor het kopen van een vencedor na Comporta als vreemdeling?

Aankoop van onroerend goed in Comporta is niet zo verschillend van het kopen van onroerend goed anciãos na Europa de Noord-Amerika. Wat je gaat doen is het volgende;

 

Agente Vind de Juiste

Dat é eenvoudig !! Als u dit artikel leest, weet u dat wij professioneel zijn en over onze expertise beschikken, Comporta; Em combinatie met het feit dat we een ongeëvenaard netwerk van professionele serviceproviders hebben gebouwd, geloof ik dat een snel telefoontje of email in goede handen en op de goede weg zal zijn

 

Vind je het juiste huis na Comporta?

Zorg ervoor dat uw makelaar na Comporta precies weet wat u wilt en voldoende tijd heeft om namens u de nodige due diligence af te ronden.

Als je nog nooit in Comporta bent geweest, dan is een noodzaak om de omgeving van je accomodatie in de buurt te ontdekken, want het zal geen zin hebben om een ​​villa aan het strand in Comporta te bezoeken als je je budget hebt. é minder dan € 500.000.

Er zijn altijd uitzonderingen, mas in de regel zou je een miljoen plus- en veel gevallen een gloednieuw huis op een behoorlijk stuk grond kunnen uitgeven, dan zoek je meer dan € 2 miljoen.

 

Doe een aanbod dat wordt geaccepteerd door de verkoper

Gelukkig kan dit een heel plezierige ervaring zijn, maar als je en jeen ongelooflijke deal hebt gevonden, wees dan voorbereid dat de verkoper van gedachten verandert en om ​​en ​​hoger bedrag vraagt ​​​​dan de oorspronkelijke beursprijs.

Veel verkopers onderhandelen niet en verwachten te krijgen wat ze vragen, hoewel er onze ervaring wel een beetje sprake moet zijn van geven en nemen, met mogelijk genoeg te betalen voor uw juridische diensten.

 

Het verkrijgen van een fiscaal number

Om een ​​vastgoedtransactie in Comporta af te sluiten of zelfs een bankrekening te openen, moet u een fiscaal number van de lokale belastingdienst verkrijgen. Het dichtstbijzijnde kantoor van Comporta is te vinden em Grândola, Alcácer do Sal de Setúbal, Hoewel elk Kantoor em Portugal uw kaart kan uitgeven.

Ele é een eenvoudig proces dat niet langer dan vijftien minuten duurt, howel in veel gevallen uw advocaat dit voor u zal regelen.

 

Huur de diensten em van een bekwame advocaat

Zodra uw aanbod is geaccepteerd, moet u de professionele diensten van een competente advocaat inhuren die u tijdens uw hele proces zal bijstaan. Een lokale advocaat is goed, hoewel u er misschien een wilt betrekken vanuit Lissabon of Elderes om belangenconflicten te voorkomen.

Veel advocaten em Portugal spreken vloeiend Frans en Engels en Spaans, dus het is niet moeilijk om iemand te vinden die jouw moedertaal spreekt.

 

Ondertekening van het koop- e verkoopcontract

Uw advocaat zal uw koop- en verkoopcontract voorbereiden (CPCV - Contrato de Promessa de Compra e Venda) waarin de voorwaarden van uw contrato staan ​​vermeld, zoals het stortingsbedrag, de sluitingsdatum en eventuele voorwaarden die u met de verkkeloper bent overeengekomen, van onderzoek, goedkeuring van hypotheken, offertes voor werken of reparaties die de verkoper heeft afgesproken vóór de aankoop, enzovoort.

Embora não seja verdade, é necessário que seu contrato seja registrado em cartório para que possa ser registrado em seu cartão.

 

De aanbetaling betalen

De normale aanbetaling op een onroerend goed aankoop na Comporta ligt tussen de tien en dertig procent van de koopprijs, hoewel dit verschilt naargelang uw aanbod en tijdsbestek voor het sluiten van de transactie.

Eén woord van waarschuwing, onder normale omstandigheden wordt uw storting rechtstreeks naar de verkoper gestuurd en wordt deze niet op een escrow-rekening bewaard voordat deze wordt gesloten. De regel é dat als u de transactie verlaat, u uw aanbetaling verliest, terwijl als de verkoper hetzelfde doet, zij tweemaal het bedrag moeten terugbetalen dat zij hebben ontvangen.

De omvang van uw storting kan ook worden gebruikt als een Strategie bij uw aankoop om te voorkomen dat u wordt gemopperd, want hoe hoger uw storting, hoe hoger het bedrag dat de verkoper naar u terug moet sturen omdat hijot de transactie.

 

Blastingen en juridische kosten

Wanneer budgetteren voor belasting en sluitingskosten bij uw aankoop na Comporta, als vuistregel, moet u rekening houden met een extra 8% to 10% bovenop de aankoopprijs om aankoopbelastingen, wettelijke en notariskosten tekken. Dit veronderstelt dat u u uw eigendom koopt, hetzij als individu, hetzij in naam van een Portugees bedrijf.

De overdrachtsbelasting para onroerend goed (Imposto Municipal sobre Transmissões), bekend als IMT, moet vóor sluiting worden betaald en een bewijs daarvan zal aan de notaris worden forgelegd.

 

Wie betaalt de makelaar?

Normaal gesproken betaalt de verkoper de commissie aan de agent voor het verkopen van onroerend goed in Comporta, hoewel in sommige gevallen de kopers de agente kunnen betalen zolang deze kosten em mindering worden gebracht op de verkoopprijs.

 

Sluitend

De sluiting vindt plaats in een van de vele erkende notariskantoren waar u de akte van aankoop en verkoop ondertekent (Escritura Publica de Compra e Venda) e de acomodatie op uw naam wettelijk geregistreerd hebt.

De datum en tijd zijn overeengekomen tussen u en de verkoper, meestal via uw respectivo advogadon en normal vermeld in het aankoop- en verkoopcontract.

De notaris werkt namens de staat, en biedt een belangrijke dienst op vastgoedverkoop in Comporta, omdat zij verplicht zijn het kadaster (Conservatória de Registo Predial) en Tax Records (Repartição de) te controleren om ervoor te zorgemen dat de ganhar die u hebt om te kopen kan legaal worden verkocht en ook om eventuele beperkingen de schulden op het actief te bevestigen.

Nadat u de bestelling hebt geplaatst, tekent u het contract met de verkoper dat door de notaris zal worden bijgewoond en betaalt uitstaande bedragen om de transactie af te ronden.

 

Krijgt u een hypotheek op onroerend foi na Comporta?

Het eenvoudige antwoord is ja, in de meeste gevallen zal de geldschieter een geschikte aanbetaling vereisen en bevestigen dat uw hypotheekbetalingen kunt dekken uit uw buitenlandse inkomen of pensioen.

Alguns bancos no início da temporada de aluguel hipotético, mostrando os melhores seguidores de crédito de sua capital de aluguel para todos os empréstimos, são pagos.

Loan-to-value é feito por meio de fatores, zoals het type wining, de staat e uw vermogen om terug te belen, als algemene regel moet u een LTV van ongeveer 70% overwegen.

Sommige ontwikkelaars die een gevestigde relatie met de bank hebben, kunnen u mogelijk betere voorwaarden aanbieden, die zij mogelijk hebben onderhandeld na base van een bulkfinancieringsmogelijkheid, tegen een bepa onroerend goed.

De huidige tarieven kunnen variëren van éen tot drie procent ten opzichte van Euribor drie maanden.

 

Como abrir a banca?

Als vastgoedeigenaar na Comporta moet u regelmatig facturen betalen, zoals jaarlijkse belastingen, elektriciteit, water en dergelijke, en daarom zal het hebben van een lokale bankrekening het leven eenvoudiger maken.

O openen van een conta é eenvoudig, maar je zult waarschijnlijk een paar uur nodig hebben om alle papieren te doorlopen en vasto te stellen wat para soort relatie je nodig hebt.

 

Qual banco você pode fazer?

Dit hangt af van een aantal factoren, waaronder waar de bank zich bevindt, welke diensten zij leveren en de een van de officieren uw taal spreekt.

Portugal heeft net als de resto da Europa e do moderno sistema bancário em biedt zowel lokale als internationale banken waaruit u kunt kiezen.

Enkele van de grootste banken zijn Caixa Geral Depositos, Novo Banco, Santander, BBVA en Bankinter, hoewel u voor een lokale bank na Comporta misschien Credito Agricola wilt bezoeken.

 

Moet ik kopen in de naam van een Portugees bedrijf de moet ik mijn huis na Comporta kopen als particulier (echtpaar)?

Over het algemeen heeft u, als u op naam van een persoon de koppel koopt, niet de initiële de jaarlijkse kosten van het runnen van een bedrijf, maar tegelijkertijd kunt u geen aftrek eisen van reizen naar en van uw nieuwe huis.

Als u ervoor kiest om onroerend goed in Comporta te kopen met een Portugees bedrijf, dan kunnen uitgaven met betrekking tot onderhoud, personeel en reizen worden toegevoegd aan uw bedrijfskostenrekening en van kunnen uitgaven met betrekking tot onderhoud, personeel en reizen worden toegevoegd aan uw bedrijfskostenrekening en worden geclaimd de afgetroken mgetroken.

Als u op naam van een offshorebedrijf koopt dat é gevestigd in een land dat op de zwarte lijst staat, dan zijn uw aankoop- en jaarlijkse belastingen veel hoger.

 

Conheceu wie moet ik praten sobre het kopen van onroerend foi na Comporta?

Het kopen van je ideale huis na Comporta é een grote stap en aangezien je misschien ver van huis bent, heb je de hulp nodig van een uitstekende lokale agent.

Living Portugal Property verkoopt al meer dan tien jaar onroerend goed in Comporta en heeft een benijdenswaardige reputatie als een van de meest ervaren onroerendgoedmakelaars in de regio. Waarom zou u hun hulp niet gebruiken om uw huisaankoop na Comporta op een professionele manier soepel, plezierig en nog belangrijker te laten verlopen?

 

Tradução do Google

Autor: Ronald Wayne
Agente Imobiliário Comporta

 

Let op: de inhoud en daarom de insinuatie in het bovenstaande artikel is die van de autor en mag niet worden beschouwd als een wettelijke verklaring namens Living Portugal Property het bedrijf dat zij vertegenwoordigen. Houd er rekening mee dat bij het kopen van een woning em Comporta altijd een advocaat moet Worden geraadpleegd en alleen een transactie moet Worden gesloten wanneer alle vereiste diligência é voltooid tot uw tevredenheid en em overeenstemming met de molhado en wettelijke registratie van een dergelijke transactie.

Als u een vraag heeft over aankoop van onroerend goed in Comporta, aarzel dan niet om een ​​e-mail of bel op elk gewenst moment.

Contactar a Living Portugal Property

Aconselhamento Profissional na Compra de Imóveis na Comporta.

Otimizado por Seraphinite Accelerator
Torna a alta velocidade do site atraente para pessoas e mecanismos de pesquisa.